AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN HEMELVAARTSWEEKEND

Wegens scholingsactiviteiten in het buitenland hantereert de praktijk in de tweede week van de meivakantie aangepaste openingstijden.

“Portegies Fysio voor sporters goes ESSKA”

Van vrijdag 9 t/m zaterdag 12 mei zullen onze fysiotherapeuten deelnemen aan het tweejaarlijkse ESSKA congres in Glasgow. De ESSKA is de European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Arthroscopy. Dit congres brengt internationale leiders samen die hier hun laatste kennis en wetenschappelijk onderzoek met elkaar delen. Zo worden er wetenschappelijk onderzoeken gepresenteerd, chirurgische ingrepen gedemonstreerd en fysiotherapeutische workshops gegeven. Een uitgebreid programma waarin sinds de laatste editie, Barcelona 2016, steeds meer ruimte geboden wordt voor de rol van de gespecialiseerd fysiotherapeut. Hierdoor ontstaat een wisselwerking van kennis, ervaring en wetenschapelijk onderzoek tussen orthopedisch medisch specialisten en fysiotherapeuten welke leidt tot optimale zorg rondom de orthopedische patiënt.

Op maandag 7 en dinsdag 8 mei draaien onze fysiotherapeuten extra uren. Uiteraard garanderen wij onze patienten de noodzakelijke zorg. De praktijk is op woensdag 9 en vrijdag 11 mei telefonisch gewoon bereikbaar. Bij dringende- en noodgevallen waarbij er directe fysiotherapeutische zorg noodzakelijk is kunnen onze clienten een beroep doen op collega’s dichtbij van 201Fysiosport. Onze secretaresse zal u daarvan op de hoogte brengen en doorverwijzen.

Maandag 14 mei staan wij met volle koffers kennis en de nieuwste inzichten weer helemaal voor u klaar.