Personal Training

Personal Training

Portegies fysio voor sporters werkt nauw samen met de Personal trainers van Squash Haarlem. Daarnaast werken wij samen met meerdere Personal Trainers uit de regio Haarlem. Hierdoor kunnen wij onze cliënten een keuze bieden zodat zij aan kunnen sluiten bij een groep of trainer waar zij zich op hun plaats voelen.

Ben je bij ons uit gerevalideerd en heb je toch een stok achter de deur nodig om in beweging te blijven dan kunnen Marijn, Rick, Nadine, Linda, Stephan of Pascal je verder op weg helpen.

Squash Haarlem

 

Personal Coaches Squash Haarlem:

 

Marijn Pieroelie

MarijnPieroeli

Mijn naam is Marijn Pieroelie, ik ben 27 jaar, gediplomeerd fitness instructeur, motivator en coach. Heb je ondersteuning nodig bij je trainingsplan en lukt het je niet om je persoonlijke doelen te behalen neem dan contact met mij op. Samen stellen wij een haalbaar plan op waarin we alle aspecten aan bod laten komen, denk aan: een strak voeding en trainingsschema.

Ben jij gemotiveerd, gedisciplineerd en durf jij jezelf voor 100 % te geven in de gym dan zullen wij samen zeker jouw gestelde doelen behalen.

Voor meer info:
Marijn Pieroelie
06-44139975
m.pieroelie@gmail.com

 Rick Spreeuw

Rick SpreeuwMijn naam is Rick Spreeuw. Sinds 1991 ben ik reeds actief in de sportbranche. Eerst op freelance basis en later als fulltime personal trainer.
Het bezig zijn met mensen die op een gezonde en sportieve manier met hun lichaam aan de slag willen gaan geeft mij veel voldoening en maakt mijn werk elke dag weer uitdagend. Voor elk persoon een passend programma samenstellen, met hem/haar hun doelen te laten bereiken, maar ook hun resultaten te blijven behouden zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan is voor mij de ultieme uitdaging.

Alle info vrijblijvend op: rickspreeuw@gmail.com

Nadine Smit

NadineSMag ik mij voorstellen? Mijn naam is Nadine Smit
Ik ben een gepassioneerd sporten die inmiddels al 21 jaar in het vak zit!
Na een rijkserkende opleiding aan de Fit!Vak( fitness, aerobic, management ) ben ik gelijk gaan werken in een sportschool.
Inmiddels ben ik volledig als personal trainer en groepslesdocent onder de naam NMTraining.

Heeft u vragen of interesse?

Kunt u mij bereiken op 06-425 7398 of per mail op n.m.smit35@gmail.com

Linda Hoenderdos “Lin Training & Voeding”

LindaOf je nu beter in je vel wilt zitten, conditie wil verbeteren, wil afvallen, extra sportspecifieke training wil volgen, moet revalideren of gewoon aan ontspannen toe bent: Linda Hoenderdos helpt uw hierbij en biedt verschillende mogelijkheden om individueel of in groepsverband aan uw persoonlijke doelstellingen te werken. Door middel van persoonlijke begeleiding/coaching en variërende trainingen zetten we elke keer weer een nieuwe stap richting uw doel.
Wilt u de hulp van Linda Hoenderdos?
Stuur een e-mail naar: lintrainingenvoeding@gmail.com of bel 06-22909213

Peronal Trainer niet werkzaam bij Squash Haarlem:

Stephan van Velzen ” Like a Viking”

contactgegevens:06- 13410928 of stephan@likeaviking.nl

Pascal Kuhlman New Level Bootcamp

NLB2

Hallo, mijn naam is Pascal en ik verzorg de training van New Level Bootcamp en ben tevens werkzaam als docent Fysieke Vaardigheden en mentale weerbaarheid bij de Brandweer van Amsterdam. Wat mij al jaren opviel is dat men in de sportschool weinig tot geen resultaten boekt. Na het intake gesprek en de eerste training word je veelal aan je lot overgelaten en ga je aan de slag met je schema. Vaak krijg je daarna geen tips meer over wanneer, waarom en hoe je de oefeningen moet doen.

 

Dit wil ik graag veranderen door anders te trainen en echte resultaten te boeken, namelijk door conditietrainingen te geven die werken. ‘New Level’ staat voor een nieuw en ander niveau van sporten. Namelijk door middel van: motivatie, variatie, enthousiasme, tips, uitleg en op een leuke manier jezelf prikkelen om op dat nieuwe niveau te komen en te blijven. Ik wil graag mensen op een leuke en gevarieerde manier hun doelen laten halen!
De conditietrainingen die ik aanbied zitten vol variatie, waardoor je niet weet wat er komt en het dus niet saai kan worden. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je niet op een punt belandt waar je geen progressie meer boekt en hoogst waarschijnlijk wilt stoppen.
Bij New Level kun je ook terrecht voor Personal Training en Personal Hormonal Profiling, dat laatste staat voor een persoonlijk trainingschema en voedingsadvies tav je hormonen, zodat deze weer in balans komen en je gezonder wordt.

De Bootcamps worden altijd buiten gegeven in de mooie natuur in de omgeving van Haarlem, je kunt zowel in de ochtenden als in de avond trainen wanneer het jou uitkomt!

Ik hoop je snel te zien voor een gratis proefles zodat je kunt ervaren hoe leuk Bootcampen (conditietraining) kan zijn, kijk hier voor meer info op www.newlevelbootcamp.nl

Met sportieve groet,

Pascal Kuhlman

Anything worth doing, is worth doing well!