Blessurebalie

Soms vergeet je wel eens een afspraak te maken bij de fysiotherapeut en vaak op de momenten dat je er wel aan denkt dan is dat vaak op tijdstippen dat je de praktijk telefonisch niet meer kan bereiken. Gewoon omdat het al heel laat in de avond is of misschien wel in het weekend. Daarom is Portegies Fysio voor sporters aangesloten bij BlessureBalie. Hierdoor kan je bij ons 24/7 online je afspraak maken. Eenvoudig en gemakkelijk.

Ga snel naar de: Blessurebalie

Direct naar de fysiotherapeut.

Veel mensen weten niet dat de fysiotherapeut – net als de huisarts – hoort bij de 1e lijns gezondheidszorg. U heeft geen verwijsbriefje nodig. De huisarts speelt wel een centrale rol in de coördinatie van uw zorg. Daarom informeert de fysiotherapeut uw huisarts, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Waarom blessurebalie?

Hoe sneller u behandeld wordt, des te sneller u herstelt. Bij niet spoedeisende kwetsuren is het overbodig om eerst naar de huisarts te gaan. Via www.blessurebalie.nl kunt u zelf direct een afspraak inplannen met een fysiotherapeut bij u in de buurt. U bent direct aan de beurt. Type uw postcode in het vakje ‘postcode‘ in de linker kolom van deze pagina. Vervolgens klikt u op het lege vakje ‘voorkeursdatum‘ en kiest u de dag die u past. Klik op ‘zoek‘ en u ziet een selectie van fysiotherapiepraktijken, die het dichtste bij u in de buurt gevestigd zijn. Kies hieruit een praktijk en vul daarna de gevraagde informatie in. Zodra u de afspraak bevestigt, ontvangt u per mail een overzicht van alle belangrijke gegevens.

Landelijk netwerk

Blessurebalie.nl is een landelijk netwerk van fysiotherapiepraktijken die fysiotherapie als 1e lijns gezondheidszorg onder de aandacht willen brengen. De aangesloten fysiotherapiepraktijken staan elke dag voor u klaar. Een (of meerdere) van de fysiotherapeuten is (zijn) volledig beschikbaar voor de blessurebalie, zodat u snel aan de beurt bent.

Kwaliteit

Alle aangesloten fysiotherapeuten bij blessurebalie.nl hebben een BIG-registratie. Iedere fysiotherapeut kan zich daarnaast laten opnemen in het kwaliteitsregister, waarvoor om de 5 jaar een herregistratie vereist is. Hiermee toont deze aan dat kennis en vaardigheden van voldoende niveau zijn en blijven.