Fysiotherapie

Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. In huis even een plintje vervangen, ondanks pijn in uw knie. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of schouder… Herkenbaar?

U vraagt zich af hoe u snel weer alles kunt doen wat u voorheen deed. Of hoe u zo goed mogelijk blijft bewegen ondanks uw klachten. De fysiotherapeut helpt je te (blijven) bewegen.

Folder_mei_2018

De fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij of zij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met jouw fysiotherapeut werk je aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Onze fysiotherapeuten behandelen patiënten individueel, er is dus altijd sprake van 1 op 1 begeleiding waarin je naar je persoonlijke doelen toewerkt. Hij of zij gaat samen met jou aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan wordt er samen gekeken naar jouw wensen,  lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgt de fysiotherapeut ervoor dat je weer beter kunt bewegen.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kan je terecht bij de fysiotherapeut.

Met de fysiotherapeut ben je snel weer in beweging!!

Wij staan garant voor een persoonlijk toegesneden behandelplan met als doel om zo snel mogelijk van de blessure af te komen. Dat is waar Portegies Fysio voor sporters voor staat.

Dit doen we door:

  • Individuele behandeling en begeleiding
  • Persoonlijke doelen afspreken en meten. Dit kan namelijk per persoon verschillen.
  • Gericht op een zo snel mogelijke terugkeer op het gewenste niveau.
  • U als patiënt/cliënt staat centraal en als er een andere plek is die beter aansluit bij de behandeling, dan zal Portegies, Fysio voor sporters helpen om de juiste behandeling te krijgen.
  • Door de vele samenwerkingsverbanden van Portegies Fysio voor sporters met bijvoorbeeld het Schouder Netwerk Amsterdam, zijn de nieuwste inzichten en kennis direct voorhanden.
  • Behandeling gebeurt zo veel mogelijk op basis van wetenschappelijk aangetoonde effectiviteit.

Klik hier om een afspraak te maken.

 

Nog meer weten over de fysiotherapeut, neem dan een kijkje op www.defysiotherapeut.com