Fysiotherapie

Snel op de fiets een boodschap halen. Soepel door het verkeer manoeuvreren. In huis even een plintje vervangen, ondanks pijn in uw knie. Fietsen, lopen, bukken, daar denkt u eigenlijk niet bij na. Tot het moment dat u last krijgt van een zeurende knie, pijn in uw rug of schouder… ?

U vraagt zich af hoe u snel weer alles kunt doen wat u voorheen deed. Of hoe u zo goed mogelijk blijft bewegen ondanks uw klachten. Onze fysiotherapeuten helpen u weer in beweging.

“Met onze fysiotherapeut bent u snel weer in beweging”

Onze fysiotherapeuten zijn deskundig op het gebied van bewegen. Samen met onze fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Onze fysiotherapeuten behandelen patiënten individueel, er is dus altijd sprake van 1 op 1 begeleiding waarin u naar uw persoonlijke doelen toewerkt. De fysiotherapeut gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te behalen.

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg en ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Onze fysiotherapeuten staan garant voor een persoonlijk toegesneden behandelplan met als doel u zo snel mogelijk van blessures af te helpen. Dat is waar Portegies Fysio voor sporters voor staat.

Dit doen we door:

  • Individuele behandeling en begeleiding
  • Persoonlijke doelen afspreken en meten. Dit kan namelijk per persoon verschillen. Gericht op een zo snel mogelijke terugkeer op het gewenste niveau.
  • U als patiënt staat centraal en als er een andere plek is die beter aansluit bij de behandeling, dan zal Portegies Fysio voor sporters helpen om de juiste behandeling voor u te krijgen.
  • Door de vele samenwerkingsverbanden beschikt Portegies Fysio voor sporters over een ruim netwerk in expertise. Daarnaast investeren alle fysiotherapeuten van Portegies Fysio voor sporters regelmatig tijd in (bij)scholing en studie om u de beste behandeling te bieden voor uw klacht.

Klik hier om een afspraak met een van onze fysiotherapeuten te maken.

Lees hier onze praktijkfolder met informatie over onze fysiotherapeuten: Folder_mei_2018

Wilt u nog meer weten over de fysiotherapeut, kijk dan op: www.defysiotherapeut.com