“ER ZIJN MEERDERE WEGEN DIE NAAR ROME KUNNEN LEIDEN”

“Er zijn meerdere wegen die naar Rome kunnen leiden”

Beste cliënt,

Zoals u in onze nieuwsbrief van 24 maart heeft kunnen lezen, moesten wij met pijn in ons hart de fysieke consulten tot een noodzakelijk minimum beperken. Inmiddels zijn we drie weken verder en ons team van fysiotherapeuten heeft de spierballen eronder gezet om te zorgen dat we onze cliënten, ondanks de COVID19 maatregelen, toch kunnen blijven voorzien van fysiotherapeutische zorg. Dit is uiteraard anders dan u van ons gewend bent, maar deze tijd verplicht ons te kijken naar alternatieve mogelijkheden. Als team grijpen we deze kans en doen we zelf nieuwe ontdekkingen.

“ De vergoeding van een e-consult is gelijk aan een reguliere zitting fysiotherapie en wordt (indien u aanvullend verzekerd bent) gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar.”

Zo hebben we in de afgelopen 3 weken ruim 100 E-consulten gevoerd. In het begin allemaal wat onwennig, maar we zien dat het werkt en dat onze cliënten blij zijn met een luisterend oor, de adviezen op afstand en het continue aanpassen en vernieuwen van het huiswerkprogramma.  Wel vreemd want als specialist in de beweegzorg zitten ook wij nu veel op een stoel achter het bureau. Des te meer zijn we buiten ons werk actief met wandelen, hardlopen of een flinke workout in de tuin.

“Ook op afstand kunnen we u in veel gevallen net zo effectief helpen in het proces naar herstel of vermindering van uw klachten”

 Inmiddels zijn we een eigen YouTube kanaal gestart. De eerste reeks video’s zijn specifiek voor patiënten met acute knieklachten of patiënten die herstellende zijn van een kijkoperatie van de knie. Komende periode zullen we ons YouTube kanaal vullen met content. https://www.youtube.com/channel/UCxLRK0GC_hWtQMjTL1JSuyw?view_as=subscriber

De huidige maatregelen zullen voor ons in ieder geval gelden t/m 28 april. Wij kijken uit naar de persconferentie op 21 april van onze premier Mark Rutte en Hugo de Jonge, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Dan zullen we allemaal vernemen of deze maatregelen voor een mogelijk nog langere periode zullen blijven bestaan of dat wij als zorgverleners mogelijk deels onze taken op de praktijk mogen hervatten. Ook hier zullen zeer waarschijnlijk wel strenge regels aan verbonden zijn.

Voor nu blijven wij ons strikt houden aan de COVID19 maatregelen en richtlijn van het RIVM. Maar we blijven uiteraard voor u klaarstaan, dus schroom niet ons te bellen of te mailen.

Heeft u een nieuwe klacht en zoekt u de hulp van één van onze fysiotherapeuten, dan is dit mogelijk middels een e-consult. De kennis en klinische expertise binnen onze praktijk is groot. Ons team weet op creatieve wijze het lichamelijk onderzoek digitaal en samen met u uit te voeren. Hiervoor kunt u het beste een afspraak inplannen via: https://www.blessurebalie.nl of bellen naar 06-27032603.

Indien u klein oefenmateriaal nodig heeft om uw huiswerkprogramma uit te voeren, hebben wij de meeste producten op voorraad. Tegen een kleine vergoeding kunt u deze aanschaffen. Wij bezorgen het oefenmateriaal aan huis, waarbij we rekening houden met 1,5 meter afstand.

Contactgegevens

Algemeen/Administratie: info@sportphysics.nl 

06-27032603         www.sportfysiospecialist.nl

 

Fysiotherapeuten:

Jan Willem:        janwillem@sportphysics.nl

Elisabeth:            elisabeth@sportphysics.nl

Jasper:                 jasper@sportphysics.nl

Sharon:                sharon@sportphysics.nl

Wij hopen op uw begrip en zien u graag online.

Heeft u vragen, schroom niet ons te bellen. Er is (digitaal) meer mogelijk dan u denkt.

TIPS

  1. Plan één of twee vaste momenten op de dag voor je huiswerkprogramma.
  2. Heb je een gezin met kinderen, laat ze meedoen met je dagelijkse workout, zet tafels en stoelen aan de kant of ga de tuin in, zet een muziekje aan en maak er een feestje van. 
  3. Neem eens een kijkje op ons YouTube kanaal, hier zullen we regelmatig nieuwe video’s met oefeningen plaatsen. 
  4. Houd onze website www.sportfysiospecialist.nl in de gaten voor actuele openingstijden en nieuwsberichten.
  5. Heb je een leuke foto of video over hoe jij thuis aan de slag gaat met onze adviezen of huiswerkoefeningen, deel deze dan met ons op onze Portegies Fysio voor sporters community op Facebook

 Met sportieve groet,

Team Portegies, Fysio voor Sporters

Sharon, Jan Willem, Petra, Elisabeth, Jasper, Wibbo, Margje, Marco en Maartje