EVEN VOORSTELLEN:

Omdat wij het van belang vinden dat young professionals goed opgeleid worden, stellen wij jaarlijks enkele stageplaatsen beschikbaar voor gemotiveerde studenten fysiotherapie en Master sportfysiotherapie.

Vanaf maandag 3 februari heetten wij stagiair Maartje Heine van harte welkom. Ze stelt zich graag zelf even aan je voor:

Ik ben Maartje Heine. Ik ben in 2017 begonnen met de bachelor Fysiotherapie in Amsterdam. Ik zit nu in mijn derde jaar en ik ga bij Portegies Fysio voor Sporters mijn eerste Senior Stage lopen. In het vorige semester van dit jaar heb ik de International Minor for Sport Physical Therapy van de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Ik ben van februari tot en met juni in de praktijk te vinden. Wat ik tijdens deze stage wil bereiken is dat ik meer inzicht krijg in het onderzoeken en behandelen van (sport)blessures. Zo kan ik iedereen, van jong tot oud en van recreant tot prof, zo optimaal mogelijk helpen met het terugkeren naar het gewenste niveau.

Zelf doe ik in mijn vrije tijd veel aan sport. Ik leef voor het schaatsen, maar ik doe ook graag aan wielrennen, klimmen en windsurfen.

(Stagebegeleider: Sharon Portegies)