MEDEWERKERS UITGELICHT

Het einde van het jaar nadert! Tijd om de balans op te maken en de medewerkers van Portegies Fysio voor sporters in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de zorg die zij afgelopen jaar aan hun cliënten hebben verleend.

Jan Willem Eigenraam, MSc. Manueel Therapeut

Dit zeggen zijn cliënten op Zorgkaart Nederland:

2017: 38 beoordelingen Cijfer: 9,2

” Omdat Jan Willem en ook de mensen van de praktijk zelf ook fanatiek zijn met sporten en hun werk hun passie is, vond ik dat ik goed geholpen werd om zo snel weer op het huidige niveau terug te komen. Jan willem is duidelijk en neemt de tijd om naar het gewricht te kijken. Bedankt” 
” Professionele hulp bij het revalideren na een ongeluk. Ik ben erg fijn geholpen met geduld en goede begeleiding. Mijn functie weer volledig terug gekregen door de voorgeschreven oefeningen te volgen. Kortom, fijn in de omgang en professioneel in de behandeling.”
” Na jaren verschillende behandelingen te hebben gevolgd met weinig tot geen resultaat kwam Jan Willem met een zeer praktische aanpak en analyse. Met eindelijk resultaat! Daarnaast prettige omgang, deskundig en luistert goed naar de klachten en vooruitgang.”

 

Petra Smit, secretaresse/ baliemedewerker

Petra zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zij is het centrale aanspreekpunt voor onze cliënten. Met een scherp oog houdt zij alles in de gaten en daarom ook onze rots in de branding.

 

 

Elisabeth van den Berg – Bos, MSc. Sportfysiotherapeut & Dry Needling Therapist

Dit zeggen haar cliënten op Zorgkaart Nederland:

2017: 9 beoordelingen Cijfer: 8,7

” Na een spierruptuur heeft zij mij prima geholpen, duidelijk uitleg over plan van aanpak. gestructureerde behandeling met snel resultaat. De dry needling therapie werkte bij mij bijzonder goed, beter dan ik verwacht had. Verder ook niets dan lof over de benadering, en omgang met mij als patient.”
” Zeer prettige omgang en een goed luisterend oor. Geeft goede adviezen en benadrukt goed dat je zelf door oefeningen veel kan verbeteren en goed houden na de behandeling. Stimuleert op een manier waardoor je daadwerkijk de adviesen gaat opvolgen.” 

Jasper Flick, Fysiotherapeut

Jasper is sinds augustus bij ons in dienst gekomen na zijn eindstage te hebben afgerond met een 9. Hij is een leergierige young professional die naast een serieuze kant ook een dosis humor en muzikaliteit meebrengt.

Jasper heeft helaas nog geen beoordelingen ontvangen op Zorgkaart Nederland , maar via de CQI/PREM is er van zijn cliënten de volgende feedback ontvangen.

” Kundig en prettig in omgang”
” Ze namen vooral de tijd voor je. Daarnaast was je de enige waar de behandelaar mee bezig was, niet meerdere tegelijk” 

Sharon Portegies, Extended Scope Physical Therapist & MSc. Sportfysiotherapeut

Dit zeggen haar cliënten op Zorgkaart Nederland:

2017: 30 beoordelingen Cijfer: 9,3

” Oog voor het individu, kijkend naar het einddoel, motiverend en zorgzaam in alle opzichten.”
” Samen tot goede diagnostiek gekomen en een goed plan van aanpak” 
” Ik ben behandeld door Sharon, een betrokken en zeer kundige fysiotherapeute. Zij neemt de tijd voor je, luistert naar je en staat open voor overleg. Door de doelgerichte oefeningen/behandelingen en de uitleg en extra informatie die zij gaf, voelde ik al snel verbetering en kan ik nu ook sommige klachten zelf oplossen. Daarnaast was zij in staat (en bereid) om mij een spiegel voor te houden en mij zo bewust te maken van de (weliswaar kleine) stappen die ik maak naar het uiteindelijke herstel. Wat ik ook erg waardeer, is dat zij open staat voor andere soorten therapie en samenwerking/overleg met deze therapeuten. Ook over de praktijk niets dan lof. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam, er heerst een prettige onderlinge sfeer en het is ook heel prettig dat er gebruik gemaakt kan worden van de in hetzelfde gebouw gelegen sportschool. Ik raad deze praktijk van harte aan.”