SAMENWERKING VSPN®SPORTPSYCHOLOOG KELLY DEKKER

Kelly Dekker is werkzaam als SPORTPSYCHOLOOG en werkt met talenten en professionals. Haar doel is ervoor te zorgen dat jij op belangrijke momenten en onder alle omstandigheden succesvol blijft presteren. Naast dat je leert hoe je de best mogelijke resultaten boekt, leer je ook hoe je je leven (nog) fijner inricht. Je bent immers meer dan je prestaties.
Kelly is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als Sociaal psycholoog en heeft hierna de Postacademische Opleiding tot PraktijkSportpsycholoog aan de VU afgerond. Vervolgens is zij gestart met een praktijk voor sportpsychologie ” Mentale Kracht”. Na in de afgelopen jaren nieuwe kennis en inzichten te hebben opgedaan is zij in 2017 gestart met de High Performance Academy Amsterdam, waar naast het werken met sporters en coaches, ook training en coaching gegeven wordt aan high performers in Arts (o.a. zangers en dansers) en Business (o.a. politie en luchtverkeersleiding).
ACT (Acceptance and Commitment Training) is het uitgangspunt in haar trainingen en coaching. Het is een nieuwe wetenschappelijk bewezen methode in de sport- en prestatiepsychologie die vooral in Amerika en Australië al veel gebruikt wordt, maar in Nederland nog in de kinderschoenen staat.
Situaties waar zij sporters en coaches goed bij kan helpen zijn: angst of zenuwen voor wedstrijden en toernooien, weinig zelfvertrouwen, negatieve of belemmerende gedachten, leren omgaan met succes, tegenslagen, verwachtingen en twijfels over prestaties, motivatie of carrière.
Er zijn geen vaste dagen dat ik in de praktijk aanwezig ben. Je kunt het best bellen voor een afspraak of voor meer informatie via 06-24205951 of mailen naar kelly@highperformance.amsterdam.