PORTEGIES FYSIO VOOR SPORTERS 10 JAAR

10 jaar geleden stapte Sharon Portegies in het diepe en startte als solist haar eigen praktijk onder de naam “SportPhysicS”. Een spannend avontuur en een weg waarbij alle zekerheid die zij toen als fysiotherapeut in loondienst had achter zich liet.

De eerste ruimte die zij betrok was in het Squash en Fitness Centrum Haarlem aan de Kleverlaan. Hier toverde zij een opslagruimte om tot praktijk.

2009 voor:

 

 

 

 

 

2009 na:

 

 

 

 

 

4,5 jaar geleden is de praktijkruimte verhuisd naar het oude kantoor van het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) onderdeel van Squash Centrum Haarlem. Sindsdien heeft de praktijk een behoorlijke groei doorgemaakt en van solistisch werken is al geruime tijd geen sprake meer. Anno 2019 bestaat de praktijk uit nog drie fysiotherapeuten een administratief medewerker en een echografist. De praktijk en haar medewerkers hebben zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures en orthopedische aandoeningen. Een gedreven team met een missie voor optimale en individuele zorg, dat inhoudt dat iedere cliënt één op één begeleid wordt door één of meerdere fysiotherapeuten.

Verhuizing 2014:

 

 

 

 

 

In 2019 staat de praktijk als een huis, een vertrouwd team van medewerkers die zich dagelijks inzet voor persoonlijke fysiotherapeutische zorg. Gezien groei en de ambities om te kunnen blijven innoveren en voldoen aan de wensen van onze cliënten zullen wij gedurende het vierde kwartaal van 2019 wederom onze faciliteiten gaan uitbreiden. Wij zijn blij dat we dit kunnen doen op de huidige locatie van Squash en Fitness Centrum Haarlem waar wij optimaal gebruik kunnen maken van ruim 400M2 aan sportfaciliteiten.

Na 10 jaar hard werken is het mooi te zien dat persoonlijke groei hand in hand gaat met groei van medewerkers en collega’s. Portegies Fysio voor sporters is inmiddels een begrip geworden in Haarlem en omstreken en daar is Sharon Portegies als oprichter en eigenaar trots op.