SAMENWERKING TRAININGSMAATJE.NL

2018 start met een nieuw samenwerkingsverband met Trainingsmaatje. Trainingsmaatje is een locatie met een one-stop shop omgeving voor wielrenners, schaatsers en skeeleraars. Portegies Fysio voor sporters is benaderd vanwege de jarenlange ervaring en expertise in het begeleiden en behandelen van schaatsers, wielrenners en inline skaters.

Trainingsmaatje is opgericht door Paul en Heleen van der Ven met als doel sporters te faciliteren bij hun sportdoelen en recreatieve sporters dezelfde faciliteiten te bieden als topsporters. Kortom een locatie waar naast gespecialiseerde fysiotherapie ook diverse producten en diensten terug te vinden zijn, zoals professioneel fietsonderhoud, mental coaching, trainingsadvies, sporttesten en trainingsmiddelen.

Vanaf 14 januari zal Jan Willem Eigenraam iedere dinsdagmiddag aanwezig zijn voor advies of behandeling. Ben jij een doorgewinterde wielrenner, schaatser of inline skater en heb je klachten die het sporten in de weg zit, dan ben je bij Trainingsmaatje aan het goede adres.

Ben jij nieuwsgierig? Kom dan naar de opendag op vrijdag 12 januari van 13:00 tot 21:00 uur.