STAGIAIR MASTER SPORT

In de maanden november, december en januari ontvangt de praktijk wederom een student master Sportfysiotherapie van Hogeschool Utrecht. Vasco zal zijn stage uitvoeren onder supervisie van collega sportfysiotherapeut Sharon.

Bij deze stelt hij zich alvast even aan je voor:

Mijn naam is Vasco Esman (31 jaar). In 2012 heb ik mijn bachelor fysiotherapie in Amsterdam behaald, waarna ik mijn loopbaan als algemeen fysiotherapeut ben gestart. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik de master Evidence Based Practice op de Universiteit van Amsterdam behaald om mijn klinisch handelen binnen de fysiotherapiepraktijk meer te kunnen onderbouwen. In 2017 ben ik begonnen aan de master sportfysiotherapie in Utrecht om mij verder te specialiseren binnen de sportzorg. 

In de afsluitende fase voor deze master sportfysiotherapie loop ik stage bij Portegies Fysio voor sporters. Mijn doel tijdens deze stage is om mijn kennis en kunde binnen de sportzorg te optimaliseren om jullie te begeleiden jullie sportdoelen te behalen. Samen kunnen we jou weer fit het sportveld op, het zwembad in of de baan op krijgen!  

Zelf doe ik sinds 1,5 jaar aan CrossFit, daarvoor heb ik met name veel getennist en gevoetbald.