TALENTEN GEZOCHT! SPORTPHYSICS TALENT PROGRAMMA

Het SportPhysics Talent programma is in een nieuw jasje gestoken. Met het aantrekken van trainer Stephan van Velzen kunnen wij weer nieuwe talenten plaatsen.

Het SportPhysicS talenten programa is een ondersteuningprogramma voor jeugdsporters met ambitie. Talentbegeleiding en talentontwikkeling is een van de pijlers waar we ons als praktijk mee bezig houden. Naast fysieke training welke gebaseerd is op het Athletic Skills Model (ASM) bieden we preventieve zorg en een leerklimaat voor sporters, ouders en trainers. Regelmatig worden er lezingen verzorgd door collega’s binnen de sportgezondheidszorg, met aandachtsgebieden zoals voeding, mentale training en blessure preventie. Op deze wijze ondersteunen wij de sporters en hun trainers om op gezonde wijze het optimale uit hun sportcarrière te kunnen halen.

Sinds 5 jaar begeleiden wij meerdere regionale talenten in de leeftijd van 12 tot 20 jaar begeleid, zij hebben als doel het hoogst mogelijke niveau te bereiken binnen hun tak van sport. Middels het SportPhysicS Talenten programma proberen wij op Non-Profit basis een bijdrage te kunnen leveren aan het behalen van hun sportieve droom.

Enkele talenten die afgelopen jaren hebben deelgenomen aan het SportPhysicS Talentenprogramma zijn inmiddels opgenomen in het talentenprogramma van hun eigen sportbond.

De wekelijkse training wordt verzorgd door Stephan van Velzen.

Als praktijk zijn we aangesloten bij het Olympisch Netwerk Noord-Holland en zijn we Preferred Supllier van Stichting Topsport Kennemerland.

Wil jij een betere athleet worden en heb je de ambitie om alles uit je sport te halen. Vind je het leuk om met andere ambitieuze (top)sporters te trainen onder professionele begeleiding. Meld je dan aan voor een gratis introductie training.

Voor vragen of meer informatie kan je mailen naar: sharonportegies@sportphysics.nl