UITBREIDING PRAKTIJK

Zoals je misschien dit jaar in onze eerdere nieuwsberichten hebt gelezen, zijn we sinds juni bezig met een upgrade van de huidige praktijkruimte. Zo is er een reeds een nieuw toilet gerealiseerd die weer voldoet aan de huidige standaard en is de houten hoekbank vervangen voor een beter zitcomfort.

Oude toiletNieuwe Toilet
De komst van een nieuw entree

Naast dat we in de trainingszaal bezig zijn met herinrichten en uitbreiden van trainingsfaciliteiten voor de revalidatie, hebben we inmiddels ook de sleutel ontvangen van onze nieuwe ruimte binnen Squash & Fitness Centrum Haarlem.

Onze entree, ontvangst- en wachtruimte zal medio oktober worden verplaatst en komt naast de hoofdingang van het Squash & Fitness Centrum. Dit houdt in dat het nog maar enkele passen lopen is vanaf het gratis parkeerterrein tot aan de praktijk. Gedurende de maand september zullen in de nieuwe ruimte verbouwingsactiviteiten plaatsvinden. Clienten zullen hier nauwelijks hinder van ondervinden aangezien deze nieuwe ruimte niet direct in verbinding staat met de huidige behandelruimtes.

Aanvang realisatie nieuwe ontvangst- , wacht-, en kleedruimte.

Wij kijken ernaar uit eind 2019 met u het glas te heffen en te proosten op het 10-jarig jubileum van Portegies Fysio voor sporters.