UPDATE Corona 15 oktober

15-10-2020

Beste patiënten en verwijzers,

Per 14 oktober 22:00 uur zijn er nieuwe landelijke maatregelen van kracht in verband met COVID19. In onze vorige update van 28 september heeft u kunnen lezen dat wij binnen de praktijk onze maatregelen al hebben aangescherpt. Op dit moment hebben wij alleen de maatregel voor het dragen van een mond-neusmasker voor patiënten aangepast. 

Wij zetten ons samen met uw huisarts en medisch specialist in om de reguliere zorg voor u op zo goed mogelijke maar verantwoorde wijze voort te zetten. 

Heeft u nog geen afspraak maar bent u doorverwezen door uw huisarts of medisch specialist, maak dan telefonisch een afspraak of via onze online service www.blessurebalie.nl We hebben liever niet dat u spontaan de praktijk bezoekt, maar belt (06-27032603 of mailt (info@sportphysics.nl).

Onderstaand de belangrijkste punten:

 • Kom zoveel mogelijk alleen. Wanneer u gebracht wordt, dan is ons verzoek dat uw chauffeur buiten of in de auto wacht.
 • Wordt u of uw gezinslid getest op corona? Wij vragen u in dat geval om uw afspraak te annuleren, totdat u de uitslag van de test heeft ontvangen en deze negatief bleek.  Een (beveiligd video- of telefonisch consult is uiteraard altijd mogelijk, geef deze wens dan duidelijk aan.
 • Wij hanteren de COVID-19 symptomenlijst, deze ontvangt u per mail en dient u per ommegaande te beantwoorden.
 • Heeft u een of meerdere van onderstaande klachten, neem dan contact op met de praktijk; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts (37,6 graden of hoger).
 • Heeft een gezinslid een of meerdere van bovenstaande symptomen, neemt u ook dan contact op met de praktijk.
 • Onze praktijk wordt regelmatig schoongemaakt en na iedere behandeling wordt de behandelbank en/of oefenmateriaal gedesinfecteerd.
 • Was uw handen bij binnenkomst.
 • Neem zelf 1 of 2 schone handdoeken of badlaken(s) mee, u kunt momenteel geen gebruik maken van linnengoed van de praktijk.
 • Maak oefenmateriaal en oefenapparatuur na gebruik direct schoon met de daarvoor aanwezige schoonmaakmiddelen.
 • Desinfecteer uw handen in de oefenzaal.
 • Uw fysiotherapeut draagt een neus- mondmasker gedurende uw behandeling. Indien u komt voor oefentherapie dan hoeft u in de zaal zelf geen neus- mondmasker te dragen (mag uiteraard wel). Indien nodig beschikken onze fysiotherapeuten over diverse persoonlijke beschermingsmiddelen. Wenst u zelf ook een mond/neusmakser te dragen dan waarderen wij dat zeer. Indien u deze niet bij u heeft dan kunt u er een bij ons aanschaffen tegen kostprijs. 

Op deze wijze zorgen wij samen voor een veilige omgeving voor u en voor ons en kan alle aandacht uit naar het herstelproces.

 

 

#wijdoenwelmee

Met vriendelijke groet  Team Portegies Fysio voor sporters

(Handboek PFvS Professioneel Handelen tijdens COVID-19)