UPDATE: CoronaMaatregelen

28-09-2020

Beste patiënten en verwijzers,

Ook wij volgen nauwlettend de huidige ontwikkelingen rondom het oplaaien van het Coronavirus in onze regio.

Graag herinneren wij u nog eens aan de maatregelen die wij treffen en de regels die wij hanteren in verband met het coronavirus.

Bent u doorverwezen door de huisarts of medisch specialist, maak dan telefonisch uw afspraak of via onze online service www.blessurebalie.nl We hebben liever niet dat u spontaan de praktijk bezoekt, maar belt (06-27032603 of mailt (info@sportphysics.nl).

Onderstaand de belangrijkste punten:

  • Kom zoveel mogelijk alleen. Wanneer u gebracht wordt, dan is ons verzoek dat uw chauffeur buiten of in de auto wacht.
  • Wordt u of uw gezinslid getest op corona? Wij vragen u in dat geval om uw afspraak te annuleren, totdat u de uitslag van de test heeft ontvangen en deze negatief bleek. 
  • Wij hanteren de COVID-19 symptomenlijst en deze ontvangt u per mail. Heeft u een of meerdere van onderstaande klachten, neemt u dan contact op met de praktijk; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts (37,6 graden of hoger).
  • Heeft een gezinslid een of meerdere van bovenstaande symptomen, neemt u dan ook contact op met de praktijk.
  • Onze praktijk wordt regelmatig goed schoongemaakt en na iedere behandeling wordt de behandelbank en/of oefenmateriaal gedesinfecteerd.
  • Neem zelf 1 of 2 schone handdoeken of badlaken(s) mee, u kunt momenteel geen gebruik maken van linnengoed van de praktijk.
  • Wij hebben mondkapjes en handschoenen tot onze beschikking. In de behandelkamer zal uw fysiotherapeut in iedergeval een chirurg mondmasker dragen. Wenst u zelf ook een mond/neusmakser te dragen dan is dat uiteraard geen probleem. Indien u deze niet bij u heeft dan kunt u er een bij ons aanschaffen tegen kostprijs. 

Op deze wijze zorgen wij samen voor een veilige omgeving voor u en voor ons en kan alle aandacht uit naar het herstelproces.

#wijdoenwelmee

Met vriendelijke groet  Team Portegies Fysio voor sporters