WINTERSPORT & BLESSURES

Voor veel mensen staat de voorjaarsvakantie voor de deur. Een vakantie waar afgereisd wordt richting bergen en sneeuw. Skiën, snowboarden en langlaufen zijn favoriete bezigheden die we hoogstens één week per jaar doen.

De kans op een val, botsing of ongeluk zit helaas in een klein hoekje en veel Nederlandse wintersporters worden er vroeg of laat een keer mee geconfronteerd. Op de site van Consument en Veiligheid vind je tips en trics voor skiers en snowboarders om de kans op een blessure te beperken.

Mocht je onverhoopt toch geblesseerd raken dan is het soms lastig om in een vreemde taal alles te begrijpen. Daarom bieden onze sportfysiotherapeuten “pechvogels” de mogelijkheid tot online advies. Hiervoor kunt u met ons telefonisch contact opnemen via 06-27032603 of mail naar info@sportphysics.nl. Ook kunt u ons vinden middels diverse sociale media kanalen zoals Facebook en Twitter.

Mocht je direct na je vakantie spoedig door ons gezien willen worden, dan kan je vanaf je vakantiebestemming online een afspraak bij ons inplannen via www.blessurebalie.nl.