Paramedisch Netwerk

 

Echografie/Shockwave/EPTE

Wibbo Hummelen van Fysio Echografie Mobiel is onze vaste echografist. Wibbo is  wekelijks bij ons aanwezig op de praktijk voor het uitvoeren van echografisch diagnostisch onderzoek bij spier- of peesklachten. Daarnaast verzorgt Wibbo Shockwave en EPTE behandeling voor onze patiënten.

Schoenservice De Jong

 

De Jong Schoenservice Haarlem is sinds 1933 een gespecialiseerd bedrijf wat betreft orthopedische schoenen, semi-orthopedische schoenen, schoenaanpassingen, steunzolen en schoenreparatie.

Orthopedische schoentechniek in optima forma wat betreft correcties van voet- en beenstand. Hiervoor kunnen wij een (semi-) orthopedische schoen maken. Overbelasting van knie en rug door verkeerde afwikkeling van de voorvoet kunnen wij verhelpen door aanpassing van de schoen of het maken van een op maat gemaakte inlegzool. Kortom wij bekijken uw specifieke klachten en maken een voorziening op maat!

Wij zijn lid van de S.E.M.H. (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen) en de N.V.O.S. (Nederlandse Vereniging van Orthopedisch Schoentechnici). Wij kunnen voor alle Nederlandse zorgverzekeraars producten leveren. U krijgt de voorzieningen dan deels of geheel vergoed. Zie uw eigen polisvoorwaarden.

(Sport)psychologie

Wij werken o.a. samen met VSPN Sportpsycholoog Kelly Dekker van High Performance Academy Amsterdam. Kelly werkt volgens nieuwe wetenschappelijke methodes en begeleid naast (top)sporters ook mensen uit het bedrijfsleven.

Haar doel is ervoor te zorgen dat u op belangrijke momenten en onder alle omstandigheden succesvol blijft presteren. Naast dat u leert hoe u de best mogelijke resultaten boekt, leert u ook hoe u uw leven (nog) fijner inricht.

Kelly is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als Sociaal psycholoog en heeft hierna de Postacademische Opleiding tot PraktijkSportpsycholoog aan de VU afgerond. Vervolgens is zij gestart met een praktijk voor sportpsychologie ” Mentale Kracht”. Na in de afgelopen jaren nieuwe kennis en inzichten te hebben opgedaan is zij in 2017 gestart met de High Performance Academy Amsterdam, waar naast het werken met sporters en coaches, ook training en coaching gegeven wordt aan high performers in Arts (o.a. zangers en dansers) en Business (o.a. politie en luchtverkeersleiding).

ACT (Acceptance and Commitment Training) is het uitgangspunt in haar trainingen en coaching. Het is een nieuwe wetenschappelijk bewezen methode in de sport- en prestatiepsychologie die vooral in Amerika en Australië al veel gebruikt wordt, maar in Nederland nog in de kinderschoenen staat.

Situaties waar zij sporters en coaches goed bij kan helpen zijn: angst of zenuwen voor wedstrijden en toernooien, weinig zelfvertrouwen, negatieve of belemmerende gedachten, leren omgaan met  succes, tegenslagen, verwachtingen en twijfels over prestaties, motivatie of carrière.

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar High Performance Academy Amsterdam