Patiënten ervaring

Bij Portegies, Fysio voor Sporters voelde ik me erg welkom tijdens consulten, maar het belangrijkste vind ik dat er altijd op een professionele manier wordt gezocht naar een herstel waarbij mijn persoonlijke omstandigheden worden gerespecteerd.
Iedereen is verschillend, en daarom is het fijn dat Portegies, Fysio voor Sporters voor iedereen een eigen herstel plan maakt.

Marijn, Langebaanschaatser Paul Luyf Clubselectie

Sportfysiotherapie van hoog niveau met een goede begeleiding, een kritische blik en een motiverende benadering. Beide fysiotherapeuten incorporeren direct nieuw opgedane kennis van oa congressen en symposia in de behandeling. Daarnaast ondersteunen zij de behandeling met functie scorelijsten die via een website ingevuld kunnen worden. Hiermee kan het verloop van de behandeling goed inzichtelijk gemaakt worden.
Ondanks het feit dat ik een restbeperking zal behouden, nadat ik mijn schouder uit de kom heb gehad, ben ik zeer tevreden over de behandeling. Want die heeft geleid tot het maximaal haalbare voor mij op dit moment.

Niek, handballer bij De Blinkert

Mijn ervaring met de praktijk van SportPhysics is zeer positief. Met name de loopgerichte trainingen en fysiotherapeutische behandelingen door Sharon Portegies hebben mijn sportblessure laten verdwijnen zodat ik mijn doel pijnloos kon bereiken, het lopen van een marathon op oneffen terrein.

Claudine, loper marathon van Antartica

Sharon behandelt met doorzettingsvermogen, aandacht en kunde. Met als focus het beste resultaat mogelijk. Kortom ook een (top)sport mentaliteit bij de begeleiding.

Jacco, President Tribal DDB Europe

I felt comfortable with Sharon from my first appointment. Her complete approach to physiotherapy saved my season by getting me back on the field-pain free!

Kate, softball international catcher Dames 1 S.V Terrasvogels