Topsport/Team begeleiding

Portegies, Fysio voor Sporters, begeleidt naast individuele sporters ook teams en sportverenigingen. Onderstaand ziet u een overzicht van verenigingen  en individuele sporters die gebruik maken van onze sportfysiotherapeutische begeleiding:

Schaatsacademie Noordwest
RTC Noordwest
duinwijck_logo_100

 

BC Duinwijck
HollandSchermen Holland Schermen
de-klimmuur  De Klimmuur Haarlem
 TVIJlogo  Turnvereniging IJmuiden (TVIJ)
  Honk- en Softbal Vereniging Kinheim

Naast blessure behandeling is het ook van groot belang om de jonge topsporter te volgen in zijn of haar fysieke ontwikkeling. Het in kaart brengen van sterke, maar ook zwakke punten op het gebied van grondmotorische vaardigheden, het voorspellen van de groeispurt kunnen belangrijke gegevens zijn voor het bepalen van de belastbaarheid van de jonge sporter. Door middel van een uitgebbreide intake en diverse testen kunnen wij sporters, ouders, trainers en coaches van belangrijke informatie voorzien waardoor ernstige overbelastingsblessures kunnen worden voorkomen.

Is  jouw vereniging ook op zoek naar sportfysiotherapeutische begeleiding op Topsport niveau, neem dan gerust contact op. Wij kunnen eventueel een presentatie voor je vereniging verzorgen, waarin we verdere uitleg geven van ons preventie concept.