Personal Training

Personal Training

Portegies fysio voor sporters werkt nauw samen met enkele Personal trainers van Squash Haarlem. Daarnaast werken wij samen met meerdere Personal Trainers uit de regio Haarlem. Hierdoor kunnen wij onze cliënten een keuze bieden zodat zij aan kunnen sluiten bij een groep of trainer waar zij zich op hun plaats voelen.

Ben je bij ons uit gerevalideerd en heb je toch een stok achter de deur nodig om in beweging te blijven dan kunnen Rick, Nadine, Tjeerd, Stephan of Pascal je verder op weg helpen.

 Rick Spreeuw

Rick SpreeuwMijn naam is Rick Spreeuw. Sinds 1991 ben ik reeds actief in de sportbranche. Eerst op freelance basis en later als fulltime personal trainer.
Het bezig zijn met mensen die op een gezonde en sportieve manier met hun lichaam aan de slag willen gaan geeft mij veel voldoening en maakt mijn werk elke dag weer uitdagend. Voor elk persoon een passend programma samenstellen, met hem/haar hun doelen te laten bereiken, maar ook hun resultaten te blijven behouden zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan is voor mij de ultieme uitdaging. Rick is werkzaam bij Squash Haarlem

Alle info vrijblijvend op: rickspreeuw@gmail.com

Nadine Smit

NadineSMag ik mij voorstellen? Mijn naam is Nadine Smit
Ik ben een gepassioneerd sporten die inmiddels al 21 jaar in het vak zit!
Na een rijkserkende opleiding aan de Fit!Vak( fitness, aerobic, management ) ben ik gelijk gaan werken in een sportschool.
Inmiddels ben ik volledig als personal trainer en groepslesdocent onder de naam NMTraining. Nadine is werkzaam bij Squash Haarlem

Heeft u vragen of interesse?

Kunt u mij bereiken op 06-425 7398 of per mail op n.m.smit35@gmail.com

Tjeerd Greuter

Persoonlijk

Als Personal Trainer wil ik een optimaal sportklimaat creëren door middel van efficiënte en functionele trainingen, waarbij u een goede balans tussen inspanning en resultaat ervaart. Trainen met een Personal Trainer geeft u sturing in uw programma en laat u plezier in het bewegen ervaren.

 

Intake

Tijdens het intakegesprek maak ik samen met u een persoonlijk trainingsplan. Dit trainingsplan wordt afgestemd op uw wensen en behoeften en gaat door middel van verantwoord bewegen naar resultaat.

Doelstelling

De doelstelling van mij, als Personal Trainer is voor een training op maat te zorgen waarin u zich optimaal kan bewegen. Of het nu gaat om afvallen, sterker worden, sport specifiek of u wilt beginnen met hardlopen of juist uw loopsnelheid verbeteren. In een gevarieerde en uitdagende training zult u uw doelstelling bereiken.

tjeerdgreuter.nl 

Stephan van Velzen   ” Like a Viking”

Fit worden? Wat is dat eigenlijk? Je wordt het in ieder geval niet door alleen hardlopen, integendeel, wie echt fit wil worden zal aan zijn/haar mobiliteit, stabiliteit, uithoudingsvermogen en vooral kracht moeten werken. Hoe ouder je wordt des te belangrijker het wordt om fit te zijn! Want je wil toch later ook fit door het leven zodat je leuke dingen kan blijven doen. Ik weet hoe!

contactgegevens:06- 13410928 of stephan@likeaviking.nl

Pascal Kuhlman New Level Bootcamp

NLB2

Hallo, mijn naam is Pascal en ik verzorg de training van New Level Bootcamp en ben tevens werkzaam als docent Fysieke Vaardigheden en mentale weerbaarheid bij de Brandweer van Amsterdam. Wat mij al jaren opviel is dat men in de sportschool weinig tot geen resultaten boekt. Na het intake gesprek en de eerste training word je veelal aan je lot overgelaten en ga je aan de slag met je schema. Vaak krijg je daarna geen tips meer over wanneer, waarom en hoe je de oefeningen moet doen.

 

Dit wil ik graag veranderen door anders te trainen en echte resultaten te boeken, namelijk door conditietrainingen te geven die werken. ‘New Level’ staat voor een nieuw en ander niveau van sporten. Namelijk door middel van: motivatie, variatie, enthousiasme, tips, uitleg en op een leuke manier jezelf prikkelen om op dat nieuwe niveau te komen en te blijven. Ik wil graag mensen op een leuke en gevarieerde manier hun doelen laten halen!
De conditietrainingen die ik aanbied zitten vol variatie, waardoor je niet weet wat er komt en het dus niet saai kan worden. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je niet op een punt belandt waar je geen progressie meer boekt en hoogst waarschijnlijk wilt stoppen.
Bij New Level kun je ook terrecht voor Personal Training en Personal Hormonal Profiling, dat laatste staat voor een persoonlijk trainingschema en voedingsadvies tav je hormonen, zodat deze weer in balans komen en je gezonder wordt.

De Bootcamps worden altijd buiten gegeven in de mooie natuur in de omgeving van Haarlem, je kunt zowel in de ochtenden als in de avond trainen wanneer het jou uitkomt!

Ik hoop je snel te zien voor een gratis proefles zodat je kunt ervaren hoe leuk Bootcampen (conditietraining) kan zijn, kijk hier voor meer info op www.newlevelbootcamp.nl

Met sportieve groet,

Pascal Kuhlman

Anything worth doing, is worth doing well!