Personal Trainers

Portegies Fysio voor sporters werkt samen met meerdere personal trainers zowel binnen Squash Haarlem als daarbuiten. Hierdoor kunnen wij onze patiënten een keuze bieden zodat zij aan kunnen sluiten bij een groep of trainer waar zij zich op hun gemak voelen.

Ben je bij ons uit gerevalideerd en heb je toch een stok achter de deur nodig om in beweging te blijven dan kunnen Personal Trainers Rene, Rick, Nadine, Marco of Tjeerd je mogelijk verder op weg helpen.

RENE WIJNALDA

Al ruim 30 jaar ben ik bezig met Fitness in de breedste zin van het woord.  Ik ben gediplomeerd FitVak A + B / Medical Fitnessinstructeur en Personal Trainer.

Wat kan ik als Personal Trainer voor jou betekenen?
Ik werk resultaatgericht en gedurende een periode met jou aan een gezonde(re) leefstijl. Ik ben jouw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, adviseur, begeleider, sportmaatje én vraagbaak op het gebied van sport en bewegen.
Een groot deel wil gewoon samen met mij werken aan gezondheid en conditie, energieker worden of strakker, beter in het vel zitten, kennis opdoen over een gezonde leefstijl met meer bewegen en gezonde(re) voeding.
De afspraak met mij is vast, daar komt niks tussen. Ook als het regent of als je moe bent of geen zin hebt, ik ben je persoonlijke stok achter de deur die je blijft herinneren aan je doelen op een goede en vriendelijke manier.

Meer informatie? Rene_wijnalda@hotmail.com of bel 06 – 44 221 248

RICK SPREEUW

Mijn naam is Rick Spreeuw. Sinds 1991 ben ik reeds actief in de sportbranche. Eerst op freelance basis en later als fulltime Personal Trainer.
Het bezig zijn met mensen die op een gezonde en sportieve manier met hun lichaam aan de slag willen gaan geeft mij veel voldoening en maakt mijn werk elke dag weer uitdagend. Voor elk persoon een passend programma samenstellen, met hem/haar hun doelen te laten bereiken, maar ook hun resultaten te blijven behouden zodat ze met een voldaan gevoel naar huis gaan is voor mij de ultieme uitdaging. Rick is werkzaam bij Squash Haarlem

Alle info vrijblijvend op: rickspreeuw@gmail.com

NADINE SMIT

Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Nadine Smit
Ik ben een gepassioneerd sporter en zit inmiddels al 21 jaar in het vak!
Na een rijkserkende opleiding aan de Fit!Vak( fitness, aerobic, management ) ben ik gelijk gaan werken in een sportschool.
Inmiddels ben ik volledig als Personal Trainer en groepslesdocent onder de naam NMTraining werkzaam o.a. bij Squash Haarlem.

Heeft u vragen of interesse?

Kunt u mij bereiken op 06-425 7398 of per mail op n.m.smit35@gmail.com

MARCO STIJNMAN

Wilt u buiten trainen. Maar meer regelmaat vinden in de trainingen? Dan wil ik u graag begeleiden, met een resultaat gericht programma.

 Dema Sport & Health maakt het mogelijk om via persoonlijke training, op een zo verantwoord mogelijke manier te sporten. Persoonlijk gerichte schema’s voor u. Personal Training is motiverend, stimulerend, zodat u op een effectieve manier alles uit een training kunt halen.

Ik bied de volgende schema’s aan:

  • Personal trainer afvallen
  • Personal trainer conditie
  • Personal trainer triathlon

Neem gerust ontact met mij op: Telefoon 06 -28382158 Email: info@demasportenhealth.nl Website: www.demasportenhealth.nl

TJEERD GREUTER

Persoonlijk

Als Personal Trainer wil ik een optimaal sportklimaat creëren door middel van efficiënte en functionele trainingen, waarbij u een goede balans tussen inspanning en resultaat ervaart. Trainen met een Personal Trainer geeft u sturing in uw programma en laat u plezier in het bewegen ervaren.

Intake

Tijdens het intakegesprek maak ik samen met u een persoonlijk trainingsplan. Dit trainingsplan wordt afgestemd op uw wensen en behoeften en gaat door middel van verantwoord bewegen naar resultaat.

Doelstelling

De doelstelling van mij, als Personal Trainer is voor een training op maat te zorgen waarin u zich optimaal kan bewegen. Of het nu gaat om afvallen, sterker worden, sport specifiek of u wilt beginnen met hardlopen of juist uw loopsnelheid verbeteren. In een gevarieerde en uitdagende training zult u uw doelstelling bereiken.

Benieuwd, kijk eens op mijn website: tjeerdgreuter.nl