Sportmassage

Maak kennis met onze NGS Sportmasseur?

Marco Stijnman is geregistreerd NGS sportmasseur. Iedere maandagavond is Marco op onze locatie aanwezig om je te helpen herstellen van intensieve trainingen of sportprestaties. Voor het maken van een afspraak kan je bellen (06-27032603) of mailen naar info@sportphysics.nl. Marco is op maandag aanwezig van 17:00 – 21:00 uur

WAT IS SPORTMASSAGE?

Sportmassage is voor sporters een middel om sneller te herstellen van een inspanning. De massage bevordert het herstel en kan nieuwe blessures helpen voorkomen, doordat blokkades in de spieren worden afgebroken en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Bovendien draagt de massage bij tot meer effectieve trainingen en betere sportprestaties.

WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN SPORTMASSAGE?

Het belangrijkste effect van sportmassage is de afname van de spierspanning. Hierdoor neemt de doorbloeding van het lichaam toe en kunnen bouwstoffen beter worden aangevoerd. Vochtophoping als gevolg van spierschade zal beter afgevoerd kunnen worden, waardoor de sporter sneller in staat een nieuwe sportprestatie te leveren.

WAT IS BLESSUREPREVENTIE?

Als een NGS sportmasseur een sporter begeleidt, is het belangrijk te weten hoe het met de lichamelijke gesteldheid van de sportman/vrouw is gesteld. Voordat tot behandeling wordt overgegaan, wordt een functieonderzoek gedaan van ca. 60 minuten, bestaande uit onder meer een anamnese, een inspectie en spierlengtetesten.

Daarbij wordt bijvoorbeeld gekeken:

  • Hoe is de verhouding tussen belasting en belastbaarheid.
  • Welke spieren worden bij een bepaalde tak van sport verhoogd belast?
  • Is er een warming-up en cooling-down?
  • Is er sprake van een blessureverleden?

WAT KOST EEN SPORTMASSAGE?

  • een behandeling van 60 minuten kost € 42,-
  • een behandeling van 30 minuten kost € 25,-

Wil je meer weten over onze sportmasseur Marco Stijnman kijk dan eens op zijn website: www.demasportenhealth.nl

Marco Stijnman is geregistreerd NGS sportmasseur. Iedere maandagavond is Marco op onze locatie aanwezig om je te helpen herstellen van intensieve trainingen of sportprestaties. Voor het maken van een afspraak kan je bellen naar de praktijk. Marco is op maandag aanwezig van 17:00 – 20:00 uur