Zorgkaart Nederland

 

ZorgkaartNederland is een initiatief van Bohn Stafleu van Loghum (BSL) en Patiëntenfederatie NPCF. ZorgkaartNederland hecht groot belang aan de verbinding die zij wil leggen tussen zorgaanbieders en patiënten. In dit kader is ZorgkaartNederland bezig met de oprichting van een adviesraad die ons zal ondersteunen de belangen van beide partijen zoveel mogelijk te verenigen.

ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Alles staat op één plek. Zorgconsumenten hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de zorg van hun keuze.

Deze website biedt u tevens de gelegenheid om uw zorgverlener en/of een zorgorganisatie te waarderen. Hiermee helpt u andere bezoekers die op zoek zijn naar een zorgverlener en geeft u zorginstellingen en zorgverleners praktische suggesties voor het verder verbeteren van hun dienstverlening. ZorgkaartNederland biedt u een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot consumentenervaringen in de gezondheidszorg.

Klik op het logo voor de beoordelingen van onze praktijk: